Monday, February 22, 2010

All in red


They say that the owner of this reataurant brought the chef of one of the best Chinese restaurants in New York to command his kitchen.

At least one meal here is so expensive as the "chef".

Dizem que o dono deste restaurante trouxe o "chef" de um dos melhores restaurantes chineses de Nova York para comandar sua cozinha.

Pelo menos uma refeição aqui sai tão cara quanto o "chef".

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Why?

Le véritable voyage de découverte ne consiste pas à chercher de nouveax paysages, mais à avoir de nouveaux yeux. (Marcel Proust)



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Here we are

Here we are

What time is it in Rio?

Compteur de visiteurs en lignes

What about the weather?

Who, where or when?

What?

We walk by the streets of our city and very often we don’t realize its images, which are there and which suddenly are not any more.

To photograph and glance is to guard images, impressions. It is also to re-discover the space where we live, our imaginary and scenario of our lives.

Our glance is not enough. It is necessary that others look what we see.

Andamos pelas ruas de nossa cidade e muitas vezes não percebemos suas imagens, que estão ali e que de repente não estão mais.

Fotografar e olhar é guardar imagens, impressões. É também redescobrir o espaço em que vivemos, nosso imaginário e cenário de nossas vidas.

Nosso olhar não basta. É preciso que outros olhem o que vemos.


Who see me?

To whom?

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